top of page
DSC02485_edited_edited.jpg

Construïm plegats

Aquí podreu trobar part de les nostres vivències. Tenim com a objectiu compartir amb tota la societat les experiències que vivim en comunitat, enriquint i creixent plegats.

Construïm plegats: Nuestra filosofía

Escola de referència

Amb el compromís posat en la infància i els entorns educatius que mereixen, creiem que la LLIM Lola Anglada pot ser un entorn que aporti reflexió, anàlisi i un projecte viu que mira a la infància com a persones de ple dret. L'objectiu és valorar el treball de reflexió i construcció del projecte de la nostra escola. Aprenent de l'intercanvi amb altres centres educatius, associacions i professionals, de manera que puguem continuar avançant cap a un horitzó comú, la transformació educativa.

Construïm plegats: Texto

Escoles Pere Torrent, Pompeu Fabra i Esteve Carles

El darrer 6 de maig, vam rebre la visita de l’Escola Pere Torrent, l’Escola Esteve Carles i l’Escola Pompeu Fabra de Lloret de Mar.
Vam compartir una estona amb els seus equips educatius i els vam poder mostrar el nostre procés de valoració, les nostres documentacions, els nostres espais i el nostre projecte.
Esperem poder compartir més trobades pedagògiques com aquestes i així fer valdre l’acció educativa dels infants de 0 a 6 anys del nostre municipi.

DSC08146.JPG
DSC08147.JPG
DSC08142.JPG
Construïm plegats: Nuestra misión
santcugat_edited.jpg

Escoles Bressol Municipal de Sant Cugat

Abril de 2024

Les directores de les Escoles bressol Municipals de Sant Cugat visiten la nostra escola per conèixer el projecte i la organització del nostre dia a dia. 
Gràcies per la vostra mirada i el vostre retorn, molt agraïdes!

Construïm plegats: Nuestra misión

Institut Escola Mossèn Joan Batlle, Blanes

Gener de 2024

L'equip educatiu d'infantil visita la nostra escola per conèixer el treball i la pràctica de la Documentació en el nostre dia a dia. A més, coneixen el projecte i la mirada vers la infància. 
Un projecte que es confronta, es revisa i es va construint gràcies a la documentació pedagògica.
Gràcies per la vostra visita i per totes les vostres reflexions i aportacions.

visita ceip blanes.JPG
Construïm plegats: Nuestra misión

Escoles Bressol Municipals d'Olot

Gener de 2024

Visita pedagògica dels equips educatius de les EBM d'Olot.  
Gràcies per la vostra mirada, per les reflexions i l'intercanvi.

42a4bb70-fbec-42ee-bb56-7d56a112b8ab.JPG
Construïm plegats: Nuestra misión
50450226-411e-4c6a-b8ad-942a20bee6b2_edited.jpg

Associació de Mestres de Rosa Sensat, Catalunya

Gener de 2024

Dins el marc formatiu de l'Associació, un grup de 50 professionals de l'educació d'arreu del territori català visiten la nostra escola com a projecte de referència. 
Benvingudes i moltes gràcies!

Construïm plegats: Nuestra misión

Jornada d’Educació Infantil: El nou Currículum. Reptes i oportunitats en un nou context

Novembre de 2023

Participem com a escola convidada a les Jornades de Rosa Sensat. 
Compartim el procés de construcció fet a l'escola entorn de l'avaluació.

Construïm plegats: Nuestra misión

Escola Bressol Municipal Petits Pescallunes, Sant Feliu de Pallerols

Setembre de 2023

Aquests primers dies de setembre han estat una dosi de reflexió, preparació i creixement per a tot l'equip. Hem aprofitat per visitar l'Escola Bressol Municipal Pescallunes de Sant Feliu de Pallerols. Una escola amb una llarga trajectòria, i amb un projecte educatiu enfocat a la vida quotidiana de gran qualitat i riquesa. L'equip educatiu ens ha obert les portes i ens ha donat l'oportunitat de palpar, compartir, enriquir-nos i dialogar entorn a l'eix central de l'escola bressol. 

Us estem molt agraïdes i sobretot, ens sentim molt afortunades de poder tenir realitats educatives tan riques, compromeses i de gran qualitat com a referents d'aquest país. 

IMG_3536.heic
Construïm plegats: Nuestra misión

Cloenda; Sóc aquí!l'adult com a acompanyament respectuós.

Una vegada més, la Lola Anglada ha tingut l'oportunitat de donar-se a conèixer i mostrar el nostre projecte d'escola.

De la mà de l'associació de mestres Rosa Sensat hem pogut acollir la cloenda del curs; Sóc aquí! L'adult com acompanyament respectuós, on han participat professionals del sector de l'educació d'arreu de Catalunya.
Un curs impartit per Eva Sargatal, Natàlia Grifè, Marta Martínez i Missi Casacoberta, que ens ha permès obrir les portes de la nostra escola i poder compartir reflexions.

Imagen JPEG 3.jpeg
Imagen JPEG 2.jpeg
Imagen JPEG 4.jpeg
Construïm plegats: Admisiones

DIA INTERNACIONAL DRETS DELS INFANTS 2021

TAULA RODONA: DRET AL JOC

54, són els articles que recullen i defensen els drets dels infants on s'explica que els nens i nenes poden actuar, participar i exercir els seus drets en tots els temes que els afecten. El text va ser signat l'any 1989, però malauradament, encara avui, hem de lluitar perquè aquests es compleixi.
Per commemorar aquesta data la Lola Anglada un any més ha volgut donar visibilitat i veu als infants, organitzant una taula rodona a la qual van assistir més de 50 persones.
El tema principal? El dret al joc.
Acompanyats per la Romina Pérez,
Eva Sargatal, Natàlia Grifé, Sandra Palau i Mercedes Martelli.

Un matí de reflexió, de posar en valor als infants i el seu dret a jugar.
DSC04493.JPG
DSC03286.JPG
DSC04495.JPG
DSC04504.JPG
DSC04511.JPG
DSC04514.JPG
DSC04516.JPG
Construïm plegats: Quiénes somos

Lola Anglada, centre formador

DSC02439_edited.jpg

La Lola Anglada creu en la formació com a punt cabdal per garantir la qualitat professional. És per això que som centre formador, és a dir, una escola oberta a rebre estudiants en practiques. On els estudiants poden viure allò que se'ls transmet des dels seus centres educatius o universitats. On poden sentir, entendre i integrar tota aquella teoria que coneixen i posar-la en pràctica.
Actualment, tenim dues noies vivint aquest procés i acompanyant a dos grups d'infants, L'Alfi al grup de caminants i la Carla al grup de grans.

DSC00686_edited.jpg

  

IMG_5459_edited.jpg

Un altre de les nostres tasques com a centre formador és atendre els dubtes i les inquietuds que es produeixen quan teoria i practica es troben i s'entrellacen. I la millor manera és acollint als alumnes i responent aquestes inquietuds. És per aquest motiu que el passat divendres dia 26 de novembre vam acollir a un grup de segon del Grau formatiu de tècnic en educació infantil de l'institut S'Agulla de Blanes, per intentar que visquessin la nostra realitat coneixent-la de primera mà.

IMG_4282_edited.jpg

Acompanyar és el nostre paper, compartir la nostra experiència és l'objectiu i transmetre el valor i la importància de la nostra feina és la nostra obligació com a professionals.

Construïm plegats: Cursos

Posem veu a #el03existeix

"El 0-3 existeix i no pot ser una pedra en el camí, ha de ser la pedra que permeti ser el pont entre la petita infància i la societat".

Des de l'escola, hem volgut posar el nostre granet de sorra amb el moviment #el03existeix.


Per donar visibilitat al valor de la primera infància i per continuar prenent el compromís amb els seus Drets com a ciutadans del present, com a membres de la societat.


Gràcies a #el03existeix per sumar esforços i per donar-nos aquesta possibilitat.

Construïm plegats: Nuestra misión
Construïm plegats: Cursos

Lloret de Mar ciutat educadora

Lloret de Mar se suma al Dia internacional de les ciutats educadores sota el lema La ciutat educadora no deixa a ningú enrere. La nostra escola forma part d'aquest engranatge de formació integral.
La nostra vila és un agent educatiu, plural i permanent amb uns objectius constants; aprendre, intercanviar, compartir i, per tant, enriquir la vida dels seus habitants, especialment dels nostres infants que han deixat de ser protagonistes passius de la vida social i de la nostra ciutat.
El dia 30 de novembre i dintre d'aquest projecte, vam rebre la visita d'Albert Ferràndez, regidor d'Educació de la nostra vila. També van assistir una àmplia representació de la comunitat educativa de Lloret de Mar reivindicant la importància d'una educació integral.
"Construir una ciutat educadora és construir la democràcia".
Albert Ferràndez

PHOTO-2021-11-30-20-22-37.jpg
PHOTO-2021-11-30-20-22-37.jpg
PHOTO-2021-11-30-20-22-36.jpg
PB305716.JPG.jpg

Aprofitant aquesta visita donem per inaugurada oficialment la nostra exposició sobre els Drets dels Infants.

IMG_20210915_195600.jpg

LA FORÇA DELS EQUIPS

Cada any és un repte i després d'un any treballant amb pandèmia, cal cuidar i vetllar pel benestar de l'equip que treballa a la Lola Anglada. És per això que recorrem a professionals que ens ajuden a guiar les nostres necessitats, inquietuds o pors.
Aquest any i per segona vegada, la Joana Coll ens acompanya i ens dóna eines per enfortir el nostre equip. Un equip que treballa amb un objectiu comú i que és qüestiona contínuament.
Aquestes formacions remouen cos i ànima, ens fan créixer com a persones, com a professionals i encara més com a equip.
Moltes gràcies, Joana, sempre seràs benvinguda.

Construïm plegats: Cita
Construïm plegats: Quiénes somos

ESPAI FAMILIAR

És un racó on volem oferir un espai d'intercanvi, de conversa, de relació i de participació, pensat únicament per a les famílies del centre. Un lloc on acollir les inquietuds que es vagin despertant en el dia a dia, tant en l'àmbit d'acompanyament d'escola com en l'àmbit de criança familiar, creant així una xarxa de relació i participació entre les diferents famílies de l'escola.

PRIMERS AUXILIS, CAP

23 DE FEBRER DEL 2024

DSC05555.jpg
Construïm plegats: Característica
ef fisio respi1.jpg

FISIOTERAPIA RESPIRATÒRIA, SALUTE

12 DE GENER DEL 2024

Construïm plegats: Característica

JOCS I JOGUINES

15 DE DESEMBRE DEL 2023

ef jocs i joguines NAdal.jpg
Construïm plegats: Característica
ef llenguatge cdiap.jpg

EL LLENGUATGE DELS 0 ALS 3 ANYS, CDIAP

24 DE NOVEMBRE DEL 2023

Construïm plegats: Característica

DESENVOLUPAMENT MOTOR, SALUTE

20 D'OCTUBRE DEL 2023

ef desen motor.jpg
Construïm plegats: Característica
IMG-20230522-WA0002_edited.jpg

QUAN ÉS EL MOMENT DE DEIXAR EL BOLQUER?

19 DE MAIG DEL 2023

Construïm plegats: Imagen

LITERATURA INFANTIL: CONTES I IL·LUSTRACIONS

21 D'ABRIL DEL 2023

LITERATURA
Construïm plegats: Mundo académico
20230515_134104.jpg

ALIMENTACIÓ I SON

31 DE MARÇ DEL 2023

Construïm plegats: Imagen

PRIMERS AUXILIS PEDIÀTRICS

10 DE FEBRER DEL 2023

DSC05371_edited.jpg
Construïm plegats: Quiénes somos
20230120_103404_edited.jpg

FISIOTERÀPIA RESPIRATÒRIA

20 DE GENER DEL 2023

Construïm plegats: Imagen
IMG_2631.jpg

Desenvolupament motor

17 DE NOVEMBRE 2023

Construïm plegats: Bienvenida
DSC00878_edited.jpg

EL LLENGUATGE DELS 0 ALS 3 ANYS:
DESENVOLUPAMENT I TIPS PER AFAVORIR-LA.

25 DE NOVEMBRE DEL 2022

Construïm plegats: Noticias
DSC01539.jpg

Primers auxilis

7 de maig de 2022

Construïm plegats: Bienvenido
P5060072.jpg

El valor del llibre

1 d'abril de 2022

Construïm plegats: Bienvenida
DSC00719.jpg

Com deslletar d'una forma respectuosa

10 de març de 2022

Construïm plegats: Imagen
P5060104.jpg

Alimentació i descans

3 de desembre de 2021

Construïm plegats: Bienvenido
IMG_4280.JPG

EL VALOR DEL JOC I LA TRIA DE JOGUINES

26 de novembre de 2021

Construïm plegats: Imagen
DSC08435.JPG

UNA  ESCOLA DE TOTS I PER A TOTS

8 d'octubre de 2021

Construïm plegats: Imagen

Participació famílies

La nostra escola no es pot entendre sense la relació família-escola, és de vital importància pel desenvolupament integral dels infants.
Donanr valor aquest vincle, permet treballar per un mateix objectiu, sent part important del procés educatiu dels infants.
Al llarg del curs, oferim a les famílies participar de diferents activitats, com poden ser, l'hora del cafè, el conta contes, jornades de participació, etc.

Construïm plegats: Texto

Jornades de participació 2024

natura.JPG
jardí2.JPG
Jardí.JPG
jardí1.JPG
costura1.JPG
brico.JPG
Costura.JPG
brico1.JPG
Construïm plegats: Quiénes somos

CONTACONTES

2 DE FEBRER DEL 2024

NURI_edited.jpg
CLARA_edited.jpg
Construïm plegats: Actividades

Jornades de participació 2022

Aquest mes de març hem fet les primeres jornades de participació de la Lola Anglada.
La finalitat d'aquestes jornades és oferir l'oportunitat a les famílies de col·laborar amb l'escola dels seus fills i filles.
Tothom té una habilitat amagada i és per això que hem donat l'opció de poder participar en diferents tallers.
Bricolatge, manualitats, jardineria i costura han sigut els triats en aquesta ocasió.
Aquestes estones ens han permès obrir l'escola a les famílies que la pandèmia, fins aquest moment, no ens ho havia permès. A més de ser una oportunitat per conèixer a la resta de famílies de l'escola, compartint temps i experiències.
No deixem de ser una petita societat dins de la vida a l'escola i veure que les famílies us sentiu que hi formeu part és tot un èxit per a nosaltres.
L'escola és de tots i totes.
Ens tornarem a trobar ben aviat, gràcies!

DSC03143.jpg
DSC03144.jpg
DSC03142.jpg
DSC01533.jpg
DSC03147.jpg
DSC03152.jpg
Construïm plegats: Quiénes somos

Jornades de portes obertes 2022

Els dies 6 i 7 de maig, vam viure les jornades de portes obertes a la nostra escola.
Vam rebre i acompanyar a les famílies que van voler venir a conèixer el nostre projecte, establint el primer contacte, acollint els primers neguits i donant resposta als seus dubtes.
Esperem veure-les aviat sent part de la Lola Anglada.

P5060119.jpg
P5060090.jpg
P5060042.jpg
Construïm plegats: ¿Qué está ocurriendo?

Festes

Per nosaltres les festes són l'oportunitat de fer comunitat amb totes les famílies de l'escola. Fem ús de les nostres tradicions, crear l'escenari perfecte que ens permet compartir la tarda d'una manera distesa i festiva, sigui compartint un conte, cantant o fent algun teatre. D'aquesta manera, apropem el nostre llegat a totes les famílies de l'escola i a més, gaudim d'un berenar plegats.

Construïm plegats: Texto

SANT JORDI

23 D'ABRIL DEL 2024

1
Construïm plegats: Nuestra filosofía

FESTA DE NADAL

19 DE DESEMBRE DEL 2023

festa nadal.jpg
Construïm plegats: Nuestra filosofía

FESTA DE LA CASTANYADA

27 D'OCTUBRE DEL 2023

Construïm plegats: ¿Qué está ocurriendo?

FESTA DE CARNAVAL 2023

17 FEBRER DEL 2023

CARNAVAL 23_edited.jpg
Construïm plegats: Nuestra filosofía

Altres col·laboracions

Construïm plegats: Texto

XOCOLATADA SOLIDÀRIA

MARÇ DEL 2024

xocolatada.JPG
Construïm plegats: Quiénes somos
Construïm plegats: Quiénes somos
IMG-20221116-WA0011_edited.jpg

Gràcies Horta de Les Alegries

El passat 16 de novembre l'Albert i l'Àlex dos joves pagesos lloretencs que gestionen "L'horta de les Alegries" van fer una donació a la llar d'infants d'un bon grapat de carabasses que de ben segur oferiran als infants moltes oportunitats de joc.
Aprofitar els recursos locals, fer xarxa..., és un dels principis de la Lola Anglada.
Gràcies

EL RISC DE LES PANTALLES ABANS DELS 6 ANYS

Com escola compromesa amb la petita infància i sent responsables amb la realitat actual que estem patint amb l'abús de pantalles cap als infants de 0-6 anys, volem informar-vos de la nostra adhesió com a centre educatiu al "manifest infància i pantalles".

Des de l'ajuntament i les dues llars d'infants municipals volem treballar per una escola i societat conscient de les repercussions que té en el desenvolupament dels infants la sobreexposició a les pantalles. I com a tal, ja són molts els estudis fets i publicats. Un d'ells és aquest manifest que fa palesa d'aquesta problemàtica i la urgència de fer-nos tots conscients i responsables.

Us ho compartim i us convidem a fer una llegida.

Moltes gràcies.

​Us compartim la notícia que va publicar TV3

manifest.png
Construïm plegats: Video

Cadires que uneixen projectes

photo_2022-05-27_15-06-43.jpg

El nostre municipi compta amb un gran ventall d'oferta educativa. I en aquesta ocasió hem unit la Llar d'infants Municipal Lola Anglada amb els alumnes de la Unitat d'Escolarització Compartida (UEC).
El projecte ha estat la col·laboració dels joves restaurant cadires i cadirets. Oportunitat que ha permès fer un taller d'ebenisteria als adolescents i poder  allargar la vida útil d'aquest mobiliari.

uec.jpg

La proposta que s'ha dut a terme al llarg del curs va finalitzar aquest mes de maig. I el passat dimecres 25 de maig van visitar el centre, per copsar de primera mà que tota la seva feina i esforç tenia un sentit i un significat molt preuat per als infants d'1 a 3 anys.

Vam poder compartir com ho van viure ells i quines tasques han hagut d'aprendre a fer.

Des de l'escola estem immensament agraïdes per la seva participació i ens sentim molt orgulloses de poder crear aquestes xarxes tan riques i significatives entre les diferents realitats educatives.

uec1.jpg

Moltíssimes gràcies per la vostra dedicació i el vostre temps!

Construïm plegats: Cursos

MAIG DEL 2022

17ª FESTA DE LES FLORS

Aquest diumenge 22 de maig s'ha celebrat la 17a Festa de les Flors a l'Ermita de les Alegries. Després d'uns anys tornem a participar d'aquesta jornada, fent una petita exposició sobre com la natura conviu diàriament amb els infants de la Lola Anglada. Tenim a l'abast un espai exterior que permet als infants conèixer-la de manera directa i propera, gaudim-la i cuidem-la entre tots.

Moltes gràcies Associació de les Alegries per convidar-nos de nou. 

Construïm plegats: Actividades
1653305571632.jpg
Construïm plegats: Actividades

Gran Recapte a la LLIM Lola Anglada

Novembre de 2021

Un any més Lloret de Mar se suma al Gran Recapte d'aliments, que enguany celebra la seva 13a edició.
Arran de la Covid-19, els bancs d'aliments han vist com ha augmentat la demanda un 30% més des del gener del 2020.
Des de la Lola Anglada hem volgut posar el nostre granet de sorra, oferint un punt de recollida on la comunitat educativa ha pogut fer les seves aportacions.
Gràcies a aquest petit gest podem contribuir amb les més de 46.000 persones amb necessitats alimentàries, de les comarques gironines.

20211128_181445_edited.jpg
Construïm plegats: Nuestra misión
xocolatada.jpg

XOCOLATADA SOLIDÀRIA I

BATUCADA

AMB EL CEIP PERE TORRENT

Cap al mes de Febrer es fa a moltes poblacions una xocolatada solidària en motiu del càncer infantil. La nostra llar col·labora celebrant la xocolatada a portes obertes amb les famílies de tota la població que vulguin participar. A l’espai exterior acollim als membres de música de l’escola Pere Torrent que ens fan una batukada, i així ho celebrem tots junts donant el valor que es mereix al motiu de la xocolatada solidària.

bottom of page