P1010017_edited.jpg

LA NOSTRA ESSÈNCIA

La Llar d’infants Municipal Lola Anglada és una escola amb identitat pròpia, compromesa amb la cultura de la infància i un centre educatiu que vetlla i treballa per poder garantir una gran qualitat educativa pels ciutadans i les famílies de Lloret de Mar.


L’objectiu principal de la llar és facilitar el desenvolupament integral dels nens i nenes, ja que tant la família com l’escola són contextos de desenvolupament privilegiats per als infants. 

 
IMG20210212145715_edited.jpg

ELS DRETS DELS INFANTS


Els infants tenen dret a ser reconeguts com a subjectes de drets individuals, jurídics, civils i socials: portadors i constructors de cultures pròpies i en conseqüència participants actius en l’organització de la seva identitat, la seva autonomia i les seves competències, a través de la relació i les interaccions que creen.

Com a centre educatiu hem de garantir el compliment real de tots els Drets als que l’infant pot i ha de gaudir. Per fer-ho hem de vetllar per una qualitat organitzativa i de relació dins de tota la jornada educativa. 

 

UN ESPAI DE VIDA

La nostra escola és un espai de vida de qualitat.
Vida entesa com una font constant activa i continuada d’aprenentatges.
El joc és el mitjà que utiliza l’infant per construir els seus coneixements.
La nostra acció educativa dóna un gran valor a aquesta acció,
juntament amb la riquesa de la vida quotidiana i
als detalls que van sorgint dia a dia.
Les relacions que es creen i s’estableixen entre infants i adults permeten comprendre, enriquir i créixer en aquesta societat.

IMG_0356_edited.jpg