top of page

ANAR DESCALÇ

Actualizado: 27 sept 2022

Cada cop més, com escola, creiem en la importància d'anar sense sabates i és que, està demostrat científicament que anar descalç des de quan comencen a caminar fins als tres anys aporta als infants molts beneficis.

Caminar descalç, enforteix i estimula músculs i articulacions, propicia el desenvolupament sensorial i neurològic o potencia la consciència corporal i el desenvolupament cognitiu entre altres avantatges.

Els peus nus són una gran finestra per al descobriment del món, deixem que ho visquin, que ho experimentin i ho espremin amb tots els sentits.

Però es posa malalt...

No! Els refredats no entren pels peus. Els virus es contagien de forma directa (esternuts, tos...) o indirecta (a través de les mans en contacte amb els virus).

A l'escola preparem els espais perquè els infants puguin anar sense sabates de forma segura per tal que els més de 100 lligaments, 19 músculs i 26 ossos facin la seva feina.

Finalment, no penseu que només té beneficis pels infants, pels adults anar descalços ens ajuda a alliberar estrès, millorar la circulació o reduir el dolor d'esquena. Així que us convidem a viure l'experiència i gaudir amb els vostres fills i filles d'aquest petit plaer que és anar descalç.


Per més informació us recomanem aquest compte:
255 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Comments


Publicar: Blog2_Post
bottom of page