top of page

ANEM DE LA MÀ

Actualizado: 5 jun 2023

Les famílies, sou un element fonamental a la vida dels infants, ja que sou les primeres persones educadores dels vostres fills i filles. Sou vosaltres les que els hi transmeteu el llenguatge, els primers valors, els hàbits o les normes necessàries per a viure en societat, entre d'altres.

A la LLIM Lola Anglada, creiem fermament en la col·laboració família-escola i és un dels nostres pilars essencials, crear la base d'una relació educativa sòlida per la qual treballem cada dia.

Educadores i famílies, compartim l'educació dels infants, per la qual cosa el contacte, la coordinació i la complicitat entre nosaltres és imprescindible.

Busquem una comunicació efectiva amb vosaltres, on pugueu explicar-nos el vostre dia a dia a casa, el que feu el cap de setmana o per exemple si heu trobat una pedra fent un passeig. Tots aquests detalls, aquests moments són de gran valor per nosaltres i ens ajuden a crear una relació positiva amb vosaltres i per tant, amb els vostres fills i filles.

Al llarg del curs, són moltes les oportunitats que tenim per compartir espais de trobada i diàleg: les entrades i les sortides, les entrevistes, les hores del cafè, els espais familiars, el consell de participació, les festes... i d'altres activitats que fomenten la col·laboració i la participació activa i respectuosa de vosaltres, les famílies.

Creiem en una escola oberta i volem que sigui un lloc on us sentiu acollits, sostinguts i on pugueu participar plenament.

Aquesta cohesió entre nosaltres, exerceix gran influència, a vegades poc valorada, en el desenvolupament de l'infant i és gràcies a aquesta relació de suport i de coordinació, on els infants poden fer els passos necessaris per desenvolupar-se de forma integral i gaudir a consciència del seu camí per la LLIM Lola Anglada.

Anem de la mà?

140 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Comments


Publicar: Blog2_Post
bottom of page