top of page

COMENCEM

L’equip de la Lola Anglada aquests primers dies de setembre ha aprofitat per preparar tot el que comporta un nou curs.

Amb energies renovades hem pogut revisar, reflexionar i planificar totes les passes que seguirem com a escola en els propers mesos.

Pot semblar una pèrdua de temps, pot semblar que cada any és el mateix i que aquest temps de reflexió és innecessari, però res més lluny de la realitat.

Per als equips educatius és imprescindible i de vital importància disposar d’aquest temps de construcció i debat. Poder posar en valor la nostra acció educativa i l'organització de cada moment del dia és cabdal per garantir que ens apropem a la qualitat que volem oferir com a escola.

Com a primer esglaó educatiu del sistema ens pertoca posar els fonaments i la base que acompanyaran a les persones al llarg de la seva vida. Som el primer contacte amb les institucions educatives i això és motiu per comprometre’ns i vetllar per un projecte pensat amb els infants i per als infants. Un projecte que a més, vol ser una oportunitat de creixement i acompanyament a les famílies.

És per això, que com a persones que acompanyem de manera professional a infants i famílies necessitem trobar espais d’intercanvi, construcció i creixement emocional. Així doncs, aquest setembre vam poder fer un Taller de Coaching emocional i relacional amb la Coach Joana Frigole.

A més, aquest setembre hem compartit un matí de formació amb les nostres companyes de la Llar d’infants Municipal Els Pops fent una formació sobre Primers Auxilis i Alimentació Complementària de la mà de la infermera pediàtrica del CAP: Roser Ribas.

Uns primers dies d’engegar motors, de posar al centre el Projecte educatiu i les estratègies per aconseguir fer-lo real en el nostre dia a dia. Dies de creixement personal i professional.

El dia 12 vam obrir les portes a un nou curs, acollint primeres entrevistes i primers contactes amb infants i famílies. Retrobar-se després d'uns dies de vacances i acollir als infants nous.

Per a tots i totes són dies de canvis, de novetats i de familiaritzar-se amb la nova realitat. Sabem que per als antics com per als nous aquests primers dies poden generar moltes i diverses emocions, i cal estar preparats per acollir-les totes, respectar-les i donar el temps que cada persona necessita.


Curs 2023-2024 estem convençudes que ens regalaràs grans moments per recordar.

Som-hi, a pels reptes!

Ens acompanyeu?


160 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
Publicar: Blog2_Post
bottom of page