top of page

COMENCEM UN NOU DIA

Sempre parlem de la vida quotidiana de l’escola, però ens hem parat a pensar, que hi ha dos moments del dia a dia, on ens reunim els tres pilars fonamentals de la llar?

Els infants, les famílies i les educadores ens trobem diàriament durant les entrades i sortides a la llar, moments als quals a la Lola Anglada procurem donar un gran valor.

L’acollida de l’infant al matí o al migdia implica un canvi de context: el pas de casa a l’escola. És acomiadar-se de la família i rebre una benvinguda a un entorn compartit, a la convivència en el grup d’iguals.

Les entrades a la llar volen i necessiten TEMPS per poder afavorir un clima tranquil i respectuós que acompanyi les emocions i que permeti teixir relacions de confiança entre els infants, les famílies i les educadores.

Sabem que acomiadar-se dels vostres fills, dels vostres tresors, no és fàcil, i sovint implica acceptar l’expressió de les emocions de cada infant; cadascú a la seva manera, potser amb el plor o amb el crit, potser amb la ignorància. El diàleg i la confiança ens poden ajudar a tots a gestionar aquests moments i donar-nos suport.

Donar l’oportunitat d’entrar dins l’espai on el vostre fill/a viurà experiències. Compartir un espai de comunicació i diàleg permet-nos conèixer de primera mà, com estan, què els inquieta, què els interessa… en definitiva, poder teixir relacions properes i de qualitat entre els diferents agents de la comunitat educativa per donar coherència i valor a la vida de l’infant tant a casa com a l’escola.

Famílies i escola compartim l’educació dels vostres infants, aquests contactes produïts tant a les entrades com a les sortides són de gran importància, són moments d’espontaneïtat comunicativa on l’infant en tot moment és el protagonista de la seva història personal.

87 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
Publicar: Blog2_Post
bottom of page