top of page

Conèixer per gaudir del nostre entorn

El nostre jardí està ple de vida. Molts ocells venen sovint a buscar menjar per passar aquests dies freds d'hivern. Cada dia hi veiem garses, tórtores, pardals, corriols, mallerengues, cotxes fumades, ... i molts altres ocells als quals no sabem posar nom.

Aquest any hem penjat menjadores als arbres, amb pipes i cacauets. A través dels finestrals veiem els ocells com s'acosten a buscar aliment. Alguns mengen de la menjadora i d'altres es posen a terra aprofitant el que cau.

A l'inici, els ocells no venien quan els infants estaven a l'espai exterior. Ara, ja passats uns mesos, són més confiats i s'acosten més.

Mai no havíem vist tantes mallerengues!

Omplir la menjadora de pipes i tenir-ne cura, estar pendent de quan s'acaba el menjar i posar-n'hi més, ens fa adonar de quines coses passen a l'espai exterior; observar que hi ha ocells grans que busquen cucs i d'altres que són petits i busquen les pipes i picotegen els cacauets. Són detalls que ens acosten a la natura i a la vida. Tenir aquest espai tan a prop posa en marxa tots els sentits per gaudir de sensacions i de vivències que formaran part de cadascú de nosaltres.

Tenir cura del nostre entorn i conèixer-lo és el primer pas per reconèixer i estimar el món on vivim.


102 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
Publicar: Blog2_Post
bottom of page