top of page

Espai exterior, espai d'oportunitats


L'espai exterior de l'escola vol oferir als infants l'oportunitat de viure l'entorn de manera plena. És un espai que coneixen i que els aporta seguretat. Un espai pensat per a ells que els permet posar-se a prova, descobrir, relacionar-se, gaudir de la individualitat i meravellar-se amb el que la natura ofereix.

Aquests dies estem gaudint d'un escenari ple de color, les flors de la Tipuana ens han deixat una catifa provocadora i rica per tots els nostres sentits.

A més, l'aigua és protagonista de moltes experiències que només poden tenir lloc en contacte amb la natura. Aquest element (l'aigua) és una font inesgotable de sensacions, d'exploració i de plaer.

Ser conscients de tota aquesta riquesa ens permet donar valor i potenciar el nostre espai exterior i totes les oportunitats que allà s'hi poden crear.

Apropar la natura és descobrir la vida, entendre tot allò que passa al nostre voltant i sentir les emocions que genera l'olor, el color i els diferents tactes, posar al nostre cos i els nostres sentits en alerta.


343 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
Publicar: Blog2_Post
bottom of page