top of page

Espai familiar, el valor del joc i la tria de joguines

Actualizado: 30 nov 2021

Aquest divendres dia 26 de novembre hem tornat a retrobar-nos. Arran de la primera trobada van sorgir molts temes que inquietaven a les famílies i també a l'equip educatiu.

És per això, que en aquesta oportunitat l'espai familiar ha intentat donar resposta a una d'aquestes inquietuds. Les joguines i jocs que els proporcionem.

Arriben unes dates on les joguines es converteixen en protagonistes. Però des de l'escola ens plantegem, qui ha de ser el protagonista? Les joguines o l'infant i el joc que li permeten aquestes joguines i/o materials? Realment volem oferir als infants joguines que tenen una actuació limitada i definida? Quantes vegades hem trobat als infants jugant amb qualsevol material que ha trobat per casa, durant llargues estones i donant un ús que possiblement ni ens hauríem plantejat?



Per intentar donar respostes a totes aquestes qüestions, presentem diferents objectes i materials que poden donar lloc a un munt de descobertes i jocs.

L'espai familiar és un espai de reflexió, on ningú té una veritat absoluta, però on tothom té una pròpia realitat. Veure la dels altres ens permet ampliar la nostra mirada i ser més objectius i conscients del que estem vivint en aquesta etapa, per així poder decidir per quin camí volem anar.

85 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
Publicar: Blog2_Post
bottom of page