top of page

Obrim les portes de l'escola: parlem de drets

Actualizado: 1 dic 2021

Com ja sabeu el mes de novembre és un mes molt important pels infants i per a tota la comunitat educativa. El dia 20 d'aquest mes, es commemora el Dia Universal dels Drets dels Infants i des de la Lola Anglada volem fer-ho visible.

L'any 1990 es va signar la llei que garanteix aquests drets i fins avui dia hem de continuar vetllant pel seu compliment.

Aprofitant una data tan rellevant per a nosaltres, hem volgut plasmar en una exposició, la nostra manera de veure i viure els Drets de l'infant, on volem destacar el seu paper protagonista com a individu de ple dret. Perquè sí senyores i senyors, els infants tenen drets com a ciutadans que són i nosaltres tenim el deure, la responsabilitat i l'obligació que aquest siguin tinguts en compte.

A la nostra escola treballem cada dia per fer-ho possible, tenint en compte cada gest, cada paraula o pensament i oferint des del respecte, la resposta a les necessitats i els interessos de cada infant.

GARANTIR UNA ESCOLA DIGNA: EL COMPROMÍS DE TOTS, és el nom que porta per títol aquesta exposició, de la que podreu gaudir a la nostra escola durant tot el mes de Desembre.

No ho dubteu, feu una passejada.74 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Comments


Publicar: Blog2_Post
bottom of page