top of page

La vida és moviment

Actualizado: 9 abr 2021

"La vida és moviment, quedar-se quiet no és una opció"


Observar l'evolució dels infants és donar valor al cos i al seu moviment. De manera innata, apareix la necessitat i la inquietud d'investigar i cercar reptes constantment en relació amb l'entorn.


Aquesta inquietud la podem veure des dels infants més petits fins als més grans, tots ells passant per cada moment evolutiu

Som molt conscients que cal garantir espais que permetin viure el moviment des d'una mirada de seguretat, protecció i amb propostes motivadores i que tinguin sentit per a cada desafiament que es plantegen.


És cabdal el paper que l'adult mostra en cada situació, acompanyant cada infant de manera única i individual. Garantint el respecte i la llibertat, acceptant els seus reptes com a infants que pensen, que decideixen i que actuen en conseqüència.


Infants capaços i competents que han de poder viure en un entorn que els escolta, els té en compte i que està pensat i creat per a ells.

Infants de grans que ens mostren ser molt conscients del seu cos i les pròpies habilitats, que troben un espai que els garanteix seguretat i protecció i que a més, disposen del temps i el respecte per provar-se constantment.

Saltar, deixar-se anar, equilibrar, caure, sentir i emocionar-se.


Quantes vegades deixem viure aquestes sensacions?


El moviment és una necessitat cabdal i imprescindible que cal donar resposta de manera conscient, segura i significativa.


La vida és moviment, no deixem que la por paralitzi el cos.





221 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
Publicar: Blog2_Post
bottom of page