top of page

Per una educació sense estereotips

Actualizado: 13 abr 2021

Aquesta setmana s'ha celebrat el 8M: Dia Internacional de la Dona i com a escola ens hem vist immerses en debats i reflexions en veu alta, que ens han fet posar en valor el que dia a dia vivim amb els infants i les famílies.
És necessari que eduquem en l'equitat i la individualitat de les persones. Cada infant és únic i irrepetible i hem de ser capaços de fer-los sentir així.

Com a escola i com a professionals de l'educació creiem fermament en la coeducació, fonamentada en el reconeixement de potencialitats i individualitats de tots els infants, independentment del seu sexe potenciant així la igualtat real d'oportunitats.

Una educació que ens ensenyi a estimar-nos.


La igualtat de gènere fa referència a la necessitat de corregir les discriminacions i valorar les diferències enriquidores dels dos sexes.


Hem de garantir les mateixes oportunitats de vida per a cada infant, sense distincions. No existeixen joguines per nens o nenes, les joguines no tenen gènere. Són propostes riques i plenes de significat per a cada persona, independentment del seu sexe.

L'acompanyament que fomentem en el nostre dia a dia, és un acompanyament respectuós, sense discriminacions ni diferències per motiu de gènere, cultura i/o religió.El primer pas per garantir una societat justa, respectuosa i allunyada de l'exclusió és que des de ben petits visquin amb naturalitat i respecte les seves inquietuds, desitjos i interessos, sense cap prohibició ni amenaça. Sent conscients que només hi ha una única naturalesa humana.


Perquè tenen tot el dret a ser allò que vulguin ser.

183 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Comments


Publicar: Blog2_Post
bottom of page