top of page

Tanquem un curs per recordar

Tanquem un curs per recordar: el curs de les bombolles, de les restriccions, de les mascaretes i de la incertesa.

No podem dir que hagi estat senzill, començàvem amb moltes pors, amb moltes inseguretats i amb la ferma convicció que no volíem que totes les mesures de la Covid fessin perdre la qualitat en el tracte i en l'acompanyament que dia a dia ens marquem com a objectiu.

Estem convençudes que moltes coses es podrien haver fet millor, que moltes altres caldrà revisar-les, però tenim una cosa clara, des del principi fins al final hem continuat posant al centre de tot a l'INFANT. I això ens fa sentir molt orgulloses i satisfetes. Superar-nos dia a dia, interpretar cada normativa i buscar la millor resposta per vosaltres, els infants i per l'equip humà.

Hem tingut un final de curs convuls, posant-nos a prova fins a l'últim moment... però amb totes les persones que formem part de la Lola Anglada ho hem surfejat i superat.

GRÀCIES i MIL GRÀCIES

Ara ens toca passar pàgina. Per alguns passeu pàgina per fer el salt al pròxim capítol: l'escola dels Grans, esperem que malgrat la situació us endugueu un record i una gran petjada de la vostra etapa per la Lola Anglada.

Sabeu que sempre us esperarem amb els braços oberts!

I als petits de l'escola, ens queden capítols encara... així que agafeu aire, gaudiu del Casalet i de les merescudes vacances. Ens retrobem al setembre!

Nosaltres parem màquines, necessitem pair totes les vivències i aprenentatges del curs i tornar amb energies renovades per continuar donant el 100% de nosaltres mateixes.

Gràcies per confiar en aquest equip i en el seu projecte

Gràcies per deixar-nos posar una petita llavor en els ciutadans més petits del nostre municipi



175 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
Publicar: Blog2_Post
bottom of page