top of page

Tornem a gaudir de les trobades amb les famílies.


Des de l'escola estem molt contentes de poder començar a gaudir de les estones i les festes amb les famílies encara que sigui d'una manera breu.

Aquest curs a diferència de l'anterior, hem pogut celebrar la festa de la castanyada, i cal dir que les famílies han respost d'una manera increïble. Hem tingut moltes àvies castanyeres i moltes famílies, infants, germans/es, avis/es, tiets/es... que han vingut a compartir aquesta estona amb nosaltres. Ens atrapa l'emoció per veure les cares dels infants gaudint de la llar al costat de les seves famílies.


I per si no fos prou, per fi retornen els contacontes, aquest any amb alguna novetat, com és separar els infants per escollir un conte més adient a cada edat.

La Rosa ha explicat als més grans un conte que s'anomena "Pot ser". La Sonia a l'altra banda del pati ha explicat als més petits el conte del "peix, peixet". Dos contes molt diferents, pensats per a infants amb diferents inquietuds.

Des de la Llar us volem donar les gràcies per compartir amb nosaltres aquests moments i gaudir plegats de tot allò que fem per als infants.

103 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
Publicar: Blog2_Post
bottom of page