top of page

Tornen les sortides!

Actualizado: 8 jun 2022

Després de dos anys de restriccions tornem a viure les sortides amb famílies.

Poder gaudir de la natura que ens envolta, esprémer al màxim el contacte amb els animals o sentir la brisa del mar a la cara, és un regal que per fi tornem a tenir.

El passat divendres 27 de maig, els grups de petits vam fer una visita a les Alegries, on vam poder gaudir de les cabretes, els conills, els galls, les gallines i els pollets que la Paquita i en Lluis cuiden amb tant d'amor.

Un entorn preparat com el que vam trobar, va donar lloc a grans descobertes i trobades on famílies, infants i educadores vam poder compartir temps, vivències i alegries.

D'altra banda, el divendres 3 de juny, els grups de mitjans i grans, van anar a passar un magnífic dia a la platja.

Viure i compartir l'experiència de pujar al vaixell, sentir la sorra i l'aigua del mar, menjar tots junts, cantar o gaudir del conte que ens va regalar un pirata, va fer que la primera i última sortida junts fos inoblidable.

Gaudir plegats d'aquests moments ens uneix i permet que la nostra història, la de l'escola, però també la de les famílies i els infants escrigui una altra pàgina plena d'anècdotes, de descobertes, d'experiències... és a dir, de VIDA.

Esperem que el record d'aquestes sortides us facin tenir ganes de viure moltes més.

Fins a la següent!

89 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

COMENCEM

Publicar: Blog2_Post
bottom of page