top of page

UN REGAL PER ALS SENTITS

Actualizado: 12 abr 2021

Som plenament conscients de l'espai exterior tan privilegiat que tenim.


L'exterior ens regala un espai ple de vida, on poder conviure amb la natura cercant i gaudint d'experiències diferents i noves a les quals vivim a dins. Aquest ens permet fer florir altres sensacions i emocions.

Sentir l'aire fresc acariciar-nos la pell, la temperatura que ens acarona en les nostres descobertes, la gespa mullada entre les sabates, la sorra que s'esmicola entre els dits, les olors que impregnen cada instant amb un perfum únic.



L'espai de fora ens permet compartir estones i vivències amb els insectes que conviuen al nostre entorn. Cargols que desperten rialles i mirades plenes d'emoció, fileres de formigues que conviden a fer camins... la riquesa de la natura és inesgotable.


Els infants tenen el poder d'analitzar i trobar el sentit a tot el que els envolta.

Descobertes, relacions i jocs en contacte amb el món natural.


Un regal per als sentits.



I a més, aquest entorn mai és igual. Ens dóna la possibilitat diària de viure i veure els canvis espontanis que la natura ens regala.


Gaudir de la natura, de l'entorn, de totes les possibilitats i oportunitats que ens aporta... ens permet viure i gaudir del canvi amb la calma i serenor que el moment mereix: La infància en estat pur.











220 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
Publicar: Blog2_Post
bottom of page