top of page

Una escola de tots i per a tots

El passat 8 d'octubre vam inaugurar una nova proposta: l'espai per famílies. Un espai pensat únicament per a les famílies del centre. Hem habilitat l'entrada de l'escola per poder acollir totes aquelles inquietuds que es vagin despertant en el dia a dia, tant a nivell d'acompanyament d'escola com a nivell de criança familiar.

Volem oferir un espai d'intercanvi, de conversa, de relació i de participació.

Amb aquesta primera trobada hem encetat aquesta proposta presentant els objectius que com a escola ens hem plantejat i recollint totes les propostes que com a famílies teniu.

L'estratègia que seguirem aquest curs per aquesta proposta està enfocada entorn a:

- Facilitar espais de tallers, converses i/o xerrades referent a temes d'educació i criança.

- Disposar de material (llibres, revistes, articles) per a consultes dins l'espai familiar.

- Disposar d'un espai i temps concret per trobar-nos amb les famílies i confeccionar, elaborar materials i objectes per a l'escola.

- Tenir un espai per trobar-nos amb els representants de pares del consell per a temes concrets.

- Crear una xarxa de relació i participació entre les diferents famílies de l'escola.

Les dates concretades per aquestes trobades periòdiques de l'espai familiar acordem que siguin les següents: 3 de desembre, 11 de febrer, 1 d'abril, 6 de maig, 10 de juny, 8 de juliol.

A més, d'aquestes dates concretades es podran afegir les xerrades i converses planificades amb persones expertes. I totes aquelles propostes que arribin per part de les famílies i que puguem acollir.

Així doncs, després d'aquesta primera trobada fem una valoració molt positiva de l'assistència i de l'acollida que ens heu donat. Ja estem en marxa donant forma a totes les propostes i iniciatives que engeguem:

Seguirem treballant i sobretot continuarem construir una Lola Anglada per a tots i totes. Una escola que acull no només als infants, sinó també als adults que viuen i conviuen. Una escola on les famílies tinguin un espai propi, on sentir-se acollides i acompanyades en aquesta primera etapa educativa.


Una escola que escolta i que s'escolta a si mateixa; que batega, perquè està plena de vida. Una escola que resta oberta al món que l'envolta, que fa xarxa.


Us convidem a entrar-hi i a estar-hi, ara trobareu documents sobre la familiarització i els primers dies d'escola.

Si teniu noves propostes i/o iniciatives, no dubteu en fer-les arribar.


Volem acompanyar-vos des de la presència i consciència en aquesta etapa educativa, perquè tal com ens va dir la Laura Baltrons, mare de la Júlia:



- Ser pare és una carrera d'autoaprenentatge.



Benvinguts a l'espai familiar, fem-lo i sentim-lo de tots i totes!





142 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
Publicar: Blog2_Post
bottom of page