top of page

Què diriem de la nostra escola?

Així ens plantejàvem la jornada de portes obertes: què mostraríem, com ho faríem i sobretot com podríem comunicar la nostra essència i la nostra identitat.


L'equip educatiu ho vam tenir clar:


Qui millor per expressar com és la nostra escola que els mateixos protagonistes?


Infants i equip educatiu que a través de les documentacions mostren el dia a dia de manera real i amb tot el valor educatiu que mereix.




I famílies, qui millor que elles per explicar i donar veu al projecte?


Així va ser com vam encetar aquesta proposta, demanant a aquelles famílies que volguessin col·laborar fent un escrit amb la pregunta següent:


"Què els hi diries a les famílies que vénen a conèixer la Llar d'Infants Lola Anglada?"


Sorpresos i emocionats ens vau respondre amb moltes paraules, moltes reflexions i grans missatges.

Ha estat preciós llegir com us sentiu a l'escola, com la valoreu i sobretot com veieu el vostre fill/a en aquesta família de la Lola Anglada.




Vam poder veure com les famílies noves que ens coneixien el passat divendres i dissabte, llegien els vostres missatges, i segur, que es sentien acollits i acompanyats en la tria de l'escola bressol.


Gràcies a tots per ajudar-nos i poder mostrar el gran projecte que dia rere dia teixim plegats a la Llar d'Infants Lola Anglada.


I gràcies a les més de 80 famílies que ens vau visitar.

Esperem haver apropat el valor educatiu que té l'etapa del 0-3, i que juntament amb la Llar d'Infants Municipal Els Pops puguem posar el nostre granet de sorra en l'educació de la petita infància del nostre municipi.


346 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
Publicar: Blog2_Post
bottom of page