top of page

RECORDS INOBLIDABLES

Actualizado: 19 jul 2023

Després d'un curs intens, ple de vivències, relacions, projectes i aprenentatges, és temps d'acomiadar-se i bé sabem que no és fàcil. Alguns, perquè marxen a Infantil 3 i es queden en un raconet del nostre cor i d'altres tornaran al setembre i trobaran que algunes coses ja no són iguals.

Tancar etapes té això, dir adéu, encarar canvis, tallar vincles i encetar de nous.

Ara ha arribat l'estiu i amb ell s'acosta el tan desitjat final de curs.

Però per a nosaltres que és aquest final?

Per a la Lola Anglada, és fer balanç de la nostra tasca educativa, és donar temps a les coses a millorar i a les coses a consolidar, és temps per marcar-nos objectius i sí, temps per descansar.


I pels infants?


Que els adults tenim dret a fer vacances sembla que tothom ho té molt clar, però, i els infants del 0-3, tenen dret?


Vivim en un temps on tot són presses, on la realitat de les famílies és molt diversa i en una població que viu els estius de manera intensa. Tenint aquest context molt present, volem convidar-vos a fer de les vacances dels vostres fills i filles un record inoblidable.


Les vacances han de ser un regal, un parèntesi que ens dóna la rutina on gaudir de la família i els amics. Un temps per moderar perspectives, on els estrictes horaris es flexibilitzen, on baixen les revolucions i tot flueix.

Un temps per buscar noves i primeres experiències, com ballar a la festa major, mullar els peus al riu, fer una becaina a l'hamaca o gaudir d'entorns nous i diferents del quotidià.

Us recomanem buscar moments de qualitat amb els vostres fills i filles, moments que sabem que a l'escola no els podran viure, perquè si no ho fan ara, quan ho faran?

La Natalia, mare de l'escola, hi ha tocat de mig a mig amb una frase, SOM INSTANTS, la vida són instants, la nostra i la dels vostres fills i filles, atresorem aquests moments i omplim els seus cors de records inoblidables.

Moltes gràcies per formar i haver format part de la LLIM Lola Anglada.

173 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
Publicar: Blog2_Post
bottom of page